Charlotta de Miranda

Fotograf baseret i Aarhus omegn


CHARLOTTA DE MIRANDA


Jeg har arbejdet med levende billeder (TV & film) siden 1994 og blev uddannet filmfotograf i 2001. Siden 2007 har jeg sideløbende med TV- og filmarbejdet brugt mine kunstneriske evner til at fortælle personlige historier i fotografier.


I alle de år jeg har arbejdet med fotografering, har det ligget mig på sinde at gengive netop det, der er unikt for den, jeg portrætterer. Smukke portrætter iført min egen fotografiske stil, blandet med min models personlighed – det er mit udgangspunkt. Jeg vil have DIG frem i mine billeder, så du flere år efter kan kigge på billedet og tænke: ”Ja, det var lige sådan, jeg havde det”, ”Det var vildt at være gravid” eller ”Wow, hvor er jeg egentlig smuk” eksempelvis.


Mit ønske er, at dit billede bliver hængt op på væggen i stedet for en plakat fra Ikea. Dit liv som kunst. Hvis billederne kommer i album, skal du kunne dufte og høre lydende fra din nyfødte, dit bryllup eller kærestedag, når du åbner bogen efter nogle år. Billederne skal bringe glæde i mange år frem.


Dét er min fineste opgave!

Forestil dig en situation, hvor du skal fortælle om noget, du har oplevet.


Måske er det en morsom eller følsom stemning, du vil gengive. Men ord er ikke nok.


Jeg hjælper dig med at fortælle din historie, så resultatet går lige ind i hjertet.


En oplevelse kan være så intens, at man tror, følelsen bliver hos en for evigt. Men mindet ændres eller svinder med årene.


Kameraet kan fange øjeblikkets dufte og intensitet, så følelserne får nyt liv, når man genser det, selv flere år efter.


Med venlige hilsener

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på ‘Godkend’, eller navigere videre på hjemmesiden, godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend