AARHUS FOTOGRAFJeg hedder Charlotta og bor i Hjortshøj sammen med min datter. Jeg er uddannet tv fotograf og har arbejdet med billeder og historier siden 1994.Nu er det udelukkende fastbilleder i form af portrætter i alle afskygninger- stadig med den levende historie som udgangspunkt. DIN fortælling! Om det er din nyfødte, børnene, dig selv, dine ansatte, dine gæster, din brudgom eller andre, sætter jeg dit unikke portræt i fokus. 

AARHUS FOTOGRAF

I alle de år jeg har arbejdet med fotografering, har det være vigtigt for mig at gengive netop det, der er unikt for den, jeg portrætterer. Min egen fotografiske og kunstneriske stil, blandt med kundens (din)  personlighed og ønske - det er mit udgangspunkt. Jeg vil have dig frem i mine billeder, så du flere år efter kan kigge på billedet og genkalde følelsen og stemningen.


Jeg har arbejdet med levende billeder - tv og film - siden 1994, og blev uddannet filmfotograf i 2001. Siden 2007 har jeg sideløbende med tv- og filmarbejdet brugt mine kunstneriske evner til at fortælle personlige historier i fotografier.


Mit ønske er, at dit billede bliver hængt op på væggen i stedet for en plakat fra IKEA. Dit liv som kunst. Hvis billederne kommer i album, skal du kunne dufte og høre lydene fra din nyfødte, dit bryllup eller kærestedag, når du åbner bogen efter nogle år. Billederne skal bringe glæde i mange år frem. Det er min fineste opgave.

Charlotta de Miranda er din fotograf i Aarhus

FOTOGRAFERING I AARHUS & OMEGN?


Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud. Jeg er her for at hjælpe dig.


Uanset hvad du godt kunne tænke dig et få fotograferet, skal du være velkommen til at skrive eller ringe til mig. Sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning.

KONTAKT MIG


E-mail adresse

kontakt@mirandafoto.dk


Telefonnummer: 

(+45) 23 26 96 68