Charlotta de Miranda

Persondatapolitik


Hvem er dataansvarlig hos Mirandafoto?


Dataansvarlig:

Charlotta de Miranda

Indehaver af Mirandafoto

8530 Hjortshøj

Hjortshøj Møllevej 185

Mail: kontakt@mirandafoto.dk



Hvilke data indsamler Mirandafoto?


I forbindelse med at du booker Mirandafoto til en fotografering, indsamles følgende data:

  • Dit navn

  • Din e-mailadresse

  • Dit telefonnummer

  • Din adresse, postnummer og by (hvis vi aftaler en fotografering hos dig, eller hvis du skal have billeder tilsendt)

Disse data er kun de mest essentielle (de såkaldt ”almindelige personoplysninger”), som indsamles for at give dig den bedst mulige service. Vi indsamler ikke persondata, der ikke er relevante og nødvendige for at kunne yde servicen.



Hvornår registrerer Mirandafoto persondata?


Mirandafoto registrerer persondata når du:

  • Sender en e-mail til kontakt@mirandafoto.dk eller bruger kontaktformularen på mirandafoto.dk

  • Booker en tid over Facebook, Instagram, SMS, e-mail eller på andre måder online

  • Foretager en bestilling fysisk eller via telefonisk henvendelse

  • Bestiller fotografering hjemme hos dig eller billeder



Hvordan bruges oplysningerne?


Dine oplysninger bruges i forbindelse med:

  • Booking af fotografering

  • Bestilling af billeder

  • Fakturering

  • Udarbejdelse af tilbud

  • Kontakt i tilfælde af omstrukturering af aftaler eller ændringer i planer

  • Billeder bruges efter aftale til fremvisning på Mirandafoto

  • Billeder bruges efter aftale til reklamering (Facebook, Instagram, Google eksempelvis)



Hvordan og hvor længe opbevares oplysningerne?


Billederne opbevares på en privat harddisk i tilfælde af, at de ønskes fundet frem igen.

I tilfælde af aftale om fremvisning bruges billederne på hjemmesiden Mirandafoto. I tilfælde af aftale om fremvisning bruges billederne til reklamering (Facebook, Instagram, Google eksempelvis). Billederne vises kun offentligt af Mirandafoto med specifik aftale med køber.


Billederne vises kun til tredjepart, eksempelvis i en undervisningssituation med tilladelse fra køber.


Billederne opbevares på harddisk i 6 måneder og slettes derefter. Inden for den grænse, kan billederne genbestilles. Vi tager forbehold for uforudset funktionsfejl i udstyret til opbevaring.

Billeder, der efter aftale er brugt på hjemmeside eller reklamering, slettes efter maks fem år, jævnfør almindelig slettefrist og god dataskik.



Hvem har adgang til de registrerede persondata?


Følgende personer har adgang til alle de indsamlede oplysninger om Mirandafotos kunder:

  • Mirandafotos indehaver (Charlotta de Miranda)

  • De ansvarlige for hjemmesiden, www.mirandafoto.dk



Ansvarlige for mirandafoto.dk:


Ractic Group

Ansvarlig for hjemmesiden

Mail: info@ractic.dk



Hvordan får den registrerede adgang til sine oplysninger?


Der kan til enhver tid opnås adgang til oplysningerne gennem kontakt til Mirandafotos dataansvarlige pr. mail.



Videregiver Mirandafoto dine oplysninger?


Mirandafoto videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart i kommercielt anliggende.

Mirandafoto deler dit navn, telefonnummer, E-mailadresse og adresse med leverandøren af billeder og rammer (Xprint.dk) i det enlige øjemed at få varen sendt til dig. Deling af personoplysninger med leverandør gælder ikke ved digitale fotografier.

Xprint.dk opbevarer personoplysninger i deres system efter Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven. Vi henviser til deres handelsbetingelser for yderligere detaljer: https://www.xprint.dk/om-xprint/handelsbetingelser/



Det juridiske grundlag og dine rettigheder


Mirandafoto indsamler og opbevarer persondata på baggrund af samtykke afgivet i forbindelse med booking af fotografering.

Samtykke afgives ved hver ny booking.

Vi giver dig komplet gennemsigtighed i, hvilke persondata vi gemmer, og hvordan vi opbevarer dem.


Vi gør opmærksom på at du har følgende rettigheder:

  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og få dine oplysninger slettet

  • Du har altid ret til at få rettet dine oplysninger til det korrekte

  • Du har ret til at få udleveret alle data som vi opbevarer på dig

  • Du har til enhver tid ret til at få slettet eller begrænset dine personoplysninger

  • Du har altid ret til at klage til Datatilsynet

  • Du har ret til at gøre indsigelse mod måden, hvorpå vi anvender og behandler data

  • Du har ret til at tilbagekalde tilladelsen til fremvisning af dine billeder


Ønsker du at påkalde dig nogle af disse rettigheder, skal du henvende dig skriftligt til kontakt@mirandafoto.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på ‘Godkend’, eller navigere videre på hjemmesiden, godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend